Hoe werkt het?

Antwoord op de meest gestelde vragen
Als u op dit moment een begrafenis of crematie aan het voorbereiden bent dan wens ik u heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Bij het kiezen van de juiste muziekstukken ben ik u graag van dienst. Hieronder geef ik antwoord op de meest gestelde vragen bij uitvaartmuziek tijdens de dienst, begrafenis of crematie.

Het eerste contact
Belt u mij op nummer 06-23494837 of stuur uw e-mail naar hsnijders@ziggo.nl om het eerste contact te leggen. Mocht ik niet bereikbaar zijn op dat moment ( Dit kan als een reden hebben dat op een locatie als kerk of crematorium mijn telefoon uit moet staan ! )
Dan neem ik daarna zo spoedig mogelijk contact met u op !
We kunnen dan geheel vrijblijvend uw wensen of vragen bespreken.

De organisatie
Als we overeenstemming hebben over de muziekstukken dan neem ik contact op met de persoon die de dienst samenstelt. In overleg met u en/of deze persoon stellen we de gewenste volgorde van de muziek vast. De verdere organisatie van muziek als begeleiding wordt door mij geregeld zodat u daar geen zorg en omkijken naar heeft.

Muzikale uitvoering en kosten.
De muzikale begeleiding van de werken vindt plaats met professionele begeleidingsbanden.  De kosten voor mijn uitvaartmuziek  zijn 145,00 euro. binnen een radius van 10 km  Buiten dit gebied maak ik met u heldere afspraken rekening houden met de mogelijkheden.
Er is geen limiet aan gekozen stukken tijdens de dienst.

Er zal in gepaste kleding worden opgetreden, grijs of zwart. Op verzoek is andere kleding mogelijk.

Stel uw vragen gerust, u kunt mij telefonisch bereiken op nummer 06-23494837 of per e-mail via hsnijders@ziggo.nl